Gomets

Visitem una escola de primària i un institut en el que s'ha realitzat un projecte d'estalvi energètic d'èxit. El que caracteritza el projecte és que en comptes de modificar l'edifici s'ha treballat en capacitar a la gent que el fa servir.

Veure el vídeo

La biennal d'arquitectura i urbanisme de Seül

Fins a quin punt una biennal d'arquitectura pot influir en la transformació de la ciutat on es celebra? Sota el títol de "Imminent commons" arrenca la primera biennal d'arquitectura i urbanisme de Seül, creant un espai de reflexió i debat que va molt més enllà de les presentacions teòriques.

Veure el vídeo

Present i futur de la transició energètica

El Sr. Ferran Tarradellas (Director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona), la Sra. Assumpta Farran (Directora de l'Institut Català d'Energia) i la Sra. Cristina Castells (Direcció d'energia i qualitat ambiental de l'Ajuntament de Barcelona) ens expliquen quin és l'estat actual de la transició energètica i cap on estem anant.

Veure el vídeo

Actualitat

Systempool registra les DAPcons® 100.003, 100.004, 100.005, 100.006 i 100.007 per a materials de revestiment i productes adhesius al Programa DAPconstrucción®

L’empresa Systempool, ha desenvolupat cinc Declaracions Ambientals de Producte per la seva gamma de productes KRION®

Més info +

Élite Cementos registra les DAPcons® 100.001 i 100.002 per a productes de ciment al Programa DAPconstrucción®

Aquestes DAPcons inclouen productes de ciment Pòrtland. Ambdós productes es produeixen a la Planta d’Élite Cementos, situada a la Dàrsena sud del Port de Castelló.

Més info +

Benestar i energia a l’edifici: una qüestió d’arquitectura

El proper 24 de gener a les 18h Claude Alain Roulet parlarà sobre benestar i energia a l'edifici, a la sala d'actes del COAC.

Més info +

Exagres registra la DAPcons® 002.019 per a productes de gres porcellànic dins el Programa DAPconstrucción®

Es tracta del producte Serie Proyect, que és un gres porcellànic de pasta porcellànica amb una altíssima resistència per a usos intensius produït a la planta de producció de Betxí, a Castelló.

Més info +

Cicogres registra la DAPcons® 002.020 per a productes de gres porcellànic dins el Programa DAPconstrucción®

Es tracta d'un gres porcellànic mitjà per a pavimentació i/o revestiment de paraments i façanes, tant interiors com exteriors.

Més info +

El Programa DAPconsrucción® en el MatCOAM

El Programa DAPconsrucción® ha participat en una jornada sobre productes sostenibles, organitzada el dia 17 d’octubre, per Green Building Council Espanya (GBCe), en el Col·legi d’Arquitectes de Madrid. Aquesta jornada forma part d’un el cicle de jornades tècniques sobre sostenibilitat, ecoetiquetatge i dades clau per comprendre el comportament ambiental d’un material.

Més info +