Programa DAPconstrucción®

Declaració Ambiental de Productes de Construcció

El Programa DAPconstrucción®

El Programa DAPconstrucción® és un programa que aglutina empreses fabricants de productes i materials de construcció que tenen un compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient, i que volen avançar en l’anàlisi dels impactes mediambientals dels seus productes.

L’objectiu és aglutinar aquelles empreses fabricants que volen comprometre’s amb la millora ambiental dels seus processos productius amb la finalitat de dotar al sector de la construcció de la transparència mediambiental necessària perquè els tècnics i professionals puguin prendre les decisions oportunes a l’hora d’escollir els productes a utilitzar en els seus projectes.

Mitjançant la transparència mediambiental del sector de la construcció, els tècnics i professionals poden escollir els productes segons criteris mediambientals, més enllà dels estètics, econòmics i funcionals.

La certificació DAPcons® és un programa d’ecoetiquetatge d’EPD de la construcció pioner a Espanya seguint les directrius europees i regulat per les normes ISO 14025 i 15804.

Saber-ne més:

Ecoetiquetes en el sector de la construcció

Les ecoetiquetes són útils per a distingir ràpidament els millors productes des del punt de vista ambiental. En aquest vídeo de l'Agenda de la Construcció Sostenible s'expliquen les principals diferències entre les ecoetiquetes de tipus I, II i III.

Actualitat

Systempool registra les DAPcons® 100.003, 100.004, 100.005, 100.006 i 100.007 per a materials de revestiment i productes adhesius al Programa DAPconstrucción®

L’empresa Systempool, ha desenvolupat cinc Declaracions Ambientals de Producte per la seva gamma de productes KRION®

Més info +

Élite Cementos registra les DAPcons® 100.001 i 100.002 per a productes de ciment al Programa DAPconstrucción®

Aquestes DAPcons inclouen productes de ciment Pòrtland. Ambdós productes es produeixen a la Planta d’Élite Cementos, situada a la Dàrsena sud del Port de Castelló.

Més info +

Exagres registra la DAPcons® 002.019 per a productes de gres porcellànic dins el Programa DAPconstrucción®

Es tracta del producte Serie Proyect, que és un gres porcellànic de pasta porcellànica amb una altíssima resistència per a usos intensius produït a la planta de producció de Betxí, a Castelló.

Més info +

Cicogres registra la DAPcons® 002.020 per a productes de gres porcellànic dins el Programa DAPconstrucción®

Es tracta d'un gres porcellànic mitjà per a pavimentació i/o revestiment de paraments i façanes, tant interiors com exteriors.

Més info +

El Programa DAPconsrucción® en el MatCOAM

El Programa DAPconsrucción® ha participat en una jornada sobre productes sostenibles, organitzada el dia 17 d’octubre, per Green Building Council Espanya (GBCe), en el Col·legi d’Arquitectes de Madrid. Aquesta jornada forma part d’un el cicle de jornades tècniques sobre sostenibilitat, ecoetiquetatge i dades clau per comprendre el comportament ambiental d’un material.

Més info +

El Programa DAPconstrucción® participa a una jornada del GBCe a Vigo

El passat dimarts 10 d’octubre s’ha celebrat a Vigo (Galicia) una jornada dedicada a la importància de l’edificació sostenible al futur del sector de la construcció, en el que va estar present el Programa DAPconstrucción®

Més info +